Voordelen
Home
Onze Parcours
Sponsors
Kalender
Lid worden
Foto's
Contact
Voordelen
Bestuur
Webshop
Uitslagen
Tips voor runners
Verzekering
Start Running
Trainingen
Uit de pers
Nieuwsbrieven
Privacyverklaring

 

 • Wanneer je voor het eerst lid wordt van Runners Maarkedal vzw krijg je gratis een fluohesje met ons logo.

 • Eenmaal per jaar bestellen we ook een aantal T-shirts met het logo van de club en vermelding van onze sponsors. Deze worden gratis uitgedeeld aan de leden met minstens 5 punten - die hun gewenste maat opgaven - tijdens de trainingen.

 • Door een tussenkomst uit onze clubkas kunnen de leden kwalitatieve clubshirts (T-shirt of singlet) van het merk Newline aankopen tegen de voordelige prijs van 22 euro per stuk. Ook andere clubkledij wordt aangeboden aan de leden tegen gunstige prijzen. Er zijn twee data waarop deze kledij geleverd wordt - we hebben normaliter geen voorraad. Je kan ze aanschaffen in onze webwinkel .

  • Of, geef je bestelling door bij de trainingen aan onze clubkledijverantwoordelijke, Kelly.

 • Voor dit jaar genieten de leden van Runners Maarkedal vzw volgende voordelen:

  • Bij (sponsor) Blue Globe Sports, Genstesteenweg 166, Deinze           0471 75 95 83             info@blueglobesports.be
   krijgt u 10 % korting. Bij aankoop krijgt u een bewijsje voor de club, gelieve dit af te geven aan een bestuurslid.

 • Aangezien Runners Maarkedal vzw lid is van een sportfederatie (Sporta) kunnen de leden van hun ziekenfonds een tussenkomst verkrijgen voor het feit dat ze bij ons aangesloten zijn. (slechts één tussenkomst per jaar, onafhankelijk van het aantal sportclubs waarbij men aangesloten is).

 • Bepaalde joggings-organisatoren (Sportaruns) bieden korting aan Sportaleden (op vertoon van lidkaart)

   

  Vraag het desbetreffende formulier aan bij je ziekenfonds (of download het via de links hieronder) en bezorg het aan onze voorzitter. Afhankelijk van het ziekenfonds kunnen de leden jaarlijks 10 tot 25 euro als toelage ontvangen.