Voordelen

  • Wanneer je voor het eerst lid wordt van Runners Maarkedal vzw krijg je gratis een fluohesje met ons logo. Als dat versleten geraakt, bezorgen we je een nieuw exemplaar.
  • Eenmaal per jaar bestellen we ook een aantal T-shirts met het logo van de club en vermelding van onze sponsors. Deze worden gratis uitgedeeld aan de leden met minstens 5 punten – die hun gewenste maat opgaven – tijdens de trainingen.
  1. Via onze sportfederatie Sporta kun je een kortingsbon van 6 euro bekomen bij Decathlon – doe je aanvraag via dit formulier
  2. Bij sponsor Blue Globe Sports in Deinze, Genstesteenweg 166, Deinze 
    0471 75 95 83  –  info@blueglobesports.be krijg je bij aankoop van een paar loopschoenen een korting van 10 % als je vermeldt dat je lid bent van Runners Maarkedal; eventueel kun je je elektronische lidkaart tonen.
  • Bepaalde joggings-organisatoren (Sportaruns) bieden korting aan Sportaleden (op vertoon van lidkaart).
  • test van formulier
  • Aangezien Runners Maarkedal vzw lid is van een sportfederatie (Sporta) kunnen de leden van hun ziekenfonds een tussenkomst verkrijgen voor het feit dat ze bij ons aangesloten zijn. (slechts één tussenkomst per jaar, onafhankelijk van het aantal sportclubs waarbij men aangesloten is).
  • Vraag het desbetreffende formulier aan bij je ziekenfonds (of download het via de links hieronder) en bezorg het aan onze voorzitter. Afhankelijk van het ziekenfonds kunnen de leden jaarlijks 10 tot 25 euro als toelage ontvangen.
%d bloggers liken dit: